Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tangában vagy francia bugyiban érzi jobban magát a vaginád?

Szponzorált tartalom

2021. október 20. Kontent

vg_5_gyt.jpgLegtöbbször esztétikai okokból döntünk egy-egy bugyitípus mellett, de azért azzal sem árt tisztában lenned, hogy a vagina mégis miben „érzi jól” magát. Tanga vagy francia bugyi? Melyikkel jársz jobban?

“Emlékszem, nyár volt, és egy túlórázós nap után találkoztam a barátnőimmel. Az volt a terv, hogy elmegyünk bulizni. Mivel nagyon siettem, otthon csak gyorsan lecseréltem az irodai nadrágomat. Egy szűk, szexi bőrnadrágra esett a választásom. Sajnos arra már nem figyeltem oda, hogy milyen fehérnemű van alatta. Mint kiderült, kellett volna” – meséli Timi, akinek az átmulatott éjszaka után kellemetlen tünetei lettek: bűzös folyásra és kellemetlen diszkomfortérzésre lett figyelmes. A nőgyógyásznál aztán kiderült, hogy bakteriális vaginózis alakult ki nála, valószínűleg a rosszul szellőző nadrágnak és az alatta hordott tangának köszönhetően.

“Az orvosom elmagyarázta, hogy a tanga mintegy hidat képez a végbélnyílás, a húgycső nyílása, valamint a hüvelybemenet között, és ezen a hídon kényelmesen utaznak ide-oda a baktériumok”

– hangsúlyozza Timi, hozzátéve, hogy a nőgyógyásza azt is elmondta, hogy ugyanakkor sok nőnek nem okoz semmilyen gondot a tanga viselése, ám akinek érzékeny a hüvelyflórája, az sajnos számíthat kellemetlen tünetekre. De legyünk őszinték, a tanga annyira nem is kényelmes viselet, különösen az igazi zsinórtanga nem az, amely még elöl is bevághat, és az már tényleg csak hab a tortán, hogy a viselésekor olyan mikroorganizmusok, baktériumok kerülhetnek a hüvelybe, amelyek fertőzést okozhatnak.

“Azóta nagyon ritkán hordok tangát, csak akkor, ha olyan nadrág vagy szoknya van rajtam, ami vékonyabb anyagú, és tényleg csúnya lenne, ha átlátszana a bugyim vonala” mondja Timi, majd folytatja, hogy sportoláshoz pedig végképp nem tangát, hanem pamut alapanyagú francia bugyit visel, amelynek a klasszikus változata a rövidnadrágra emlékeztet. A francia bugyi takarja a csípőt, a comb legfelső részét, illetve fedi a teljes feneket. Van belőle teljesen testre simulós, illetve laza, „nyitott szárú” verzió is. Persze a mai francia bugyik már távol állnak az őseiktől, amelyek anno igen tisztességes méretűek voltak, akár térdig is érhettek. A mostani fazonok már egészen rövidek, és a nyitott szárú verziót már leginkább csak alváshoz használják a nők.

Sőt, az idő előrehaladtával a francia alsónak is kialakult a tanga változata, így ha nem tudsz lemondani a fenékbe vágós verzióról, választhatod a francia, vagy más néven brazil tangát is, ami a zsinórtangához képest egy fokkal biztonságosabb. Ennek a típusnak az övrésze széles, az eleje pedig olyan, mint egy francia bugyié, míg a hátsó része félig azért fedi a popsit, emiatt pedig közel sem annyira kényelmetlen, mint a zsinórtanga.

Hirdetés

Egyedülálló összetétel, kettős védelem – bakteriális hüvelyfertőzés esetén

Az egyedülálló összetételű Vitagyn C hüvelykrém a tejsav és a prebiotikum mellett C-vitamint és ezüstöt is tartamaz, mellyel kettős védelmet biztosít bakteriális vaginózis esetén: helyreállítja és fenntartja a hüvely élettani pH-értékét, emellett elősegíti a természetes Lactobacillusok növekedését és gátolja a kórokozók szaporodását. Különösen hasznos kiújuló bakteriális vaginózis, valamint húgyúti infekció esetén, illetve antibiotikum-kúrát követően. A hüvelykrém pontosan és higiénikusan adagolható. Terhesség és szoptatás alatt is alkalmazható. 

webp_net-resizeimage_5.png

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogytudor.blog.hu/api/trackback/id/tr616719486
süti beállítások módosítása