Férfi szexparák, amik orvosolhatók

Szponzorált tartalom

2020. szeptember 1. Kontent

Az ágyban, mindkét fél részéről előfordulhatnak problémák, de a legtöbbre van megoldás. A legrosszabb, amit tehetünk, ha nem foglalkozunk a jelenséggel. Mutatjuk, mik a leggyakoribb gondok, amelyek rányomhatják a bélyeget a férfiak nemi életére, és negatív hatással lehetnek a párkapcsolataikra.

shutterstock_1427337920.jpg

Lászlót a munkahelyén az utóbbi hónapokban extra terhelés érte, a koronavírus nyomában érkező gazdasági válság ugyanis a cégét sem kímélte. Az állományban leépítések történtek, és a maradóknak, így neki is, egyre több munkát kellett elvégeznie, miközben a fizetését is csökkentették.

A harmincas éveiben járó férfi úgy érezte, jól veszi az akadályokat, azonban az egzisztenciális nyomás és a túl sok munka megbosszulta magát. Méghozzá akkor, amikor a legintimebb helyzetbe került a párjával, ugyanis bármennyire is kívánta feleségével a szexet, egyre gyakrabban előfordult, hogy nem tudott működni az ágyban. Lászlóék vádaskodás helyett igyekeztek a probléma mélyére ásni, és felkerestek egy szakembert is, aki rávilágított, hogy mi lehet a merevedési gondok oka. Ezután elkezdték a megoldásokat keresni. Lászlóhoz hasonlóan sokan küzdenek ilyen jellegű problémákkal, ám erről gyakran nem mernek beszélni, az pedig még ritkább, hogy a megfelelő szakember segítségét kérjék. Pedig a legtöbb problémára van megoldás:

Merevedési gondok

A legtöbb férfi rémálma, és még a fiatal férfiak körében is meglehetősen gyakori probléma a merevedési zavar. Mindenképpen érdemes szakemberhez fordulni: hiszen a háttérben meghúzódhatnak lelki problémák, az intenzív vagy tartós stressz, túlzott megfelelési kényszer. Ugyanakkor érdemes figyelembe venni, hogy a potenciazavar komolyabb szervi megbetegedések intő jele is lehet. Összefüggésben állhat az életmóddal, hatással lehet rá a túlzott alkoholfogyasztás, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, az elhízás, vagy a dohányzás.

Amikor fáj az ejakuláció…

A férfiak szexualitását akár a krónikus prosztatagyulladás is negatívan befolyásolhatja. A tünetek – mint a nemi szervek és a medencetájék fájdalma, vagy fájdalom az aktus tetőfokán, ejakuláció közben – elvehetik a kedvet a szextől. Ahhoz ugyanis, hogy az általa termelt váladékot magömléskor a húgycsőbe lövellje, a prosztatának erősen össze kell húzódnia, az összehúzódás azonban gyulladt állapotban intenzív fájdalommal jár. Ha pedig egy férfi fájdalmat érez a nemi szerveiben, és ez a fájdalom még erősebbé válik az aktus csúcspontján, sőt akár már az aktus előtti pillanatokban, akkor elbizonytalanodhat, így az ezzel járó stressz és kétségbeesés merevedési zavart okozhat.

Mi a prosztatagyulladás?

Az 50 év alatti férfiak leggyakoribb urológiai betegsége, kialakulásnak oka a bakteriális eredetű prosztatagyulladás kivételével még mindig nem ismert.Az orvos ilyenkor gyulladáscsökkentők, illetve egyéb gyógyszerek alkalmazását is javasolhatja a prosztata egészséges működésének visszaállítására.

Amikor megszűnik a vágy...

Ennek oka lehet csalódás vagy sikertelenség, ami miatt a férfi már nem érzi úgy, hogy tudna, akarna szexelni. A vágy zavarának oka azonban másban is keresendő: okozhatja hormonális zavar, és egyéb betegség, köztük diabétesz, vesebetegség, vagy különféle vírusok. A férfiakra is hatással lehet, ha a családi életben, a munkahelyen problémák merülnek fel, ha túl sok stressz terhelődik rájuk.

Hirdetés

A Proxelan végbélkúp gyógynövénytartalma révén hozzájárul a prosztatagyulladás okozta kellemetlen tünetek enyhítéséhez, hiszen ott hat, ahol a fájdalom forrása van. A kúp jótékony összetevői a végbél környéki vénákon keresztül a prosztata közelébe jutnak.

A készítményben lévő hialuronsav, valamint a növényi összetevők – a tökmag, ázsiai gázló, tömjénfaolaj-kivonat, szalmagyopár és ausztrál teafa – nyugtatnak és ápolnak a panaszok jelentkezésének helyén. Felhelyezése fájdalommentes.
proxelan-packshot_-webrepng-1024x696.png

A Proxelan végbélkúp recept nélkül kapható a gyógyszertárban.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogytudor.blog.hu/api/trackback/id/tr8116183542
süti beállítások módosítása