Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amikor visszanyal a fagyi, vagyis az ehető bugyi

Szponzorált tartalom

2021. október 28. Kontent

gyt_vg6.jpg

Tejszínhabot, olvadó jégkrémet nyalni egymás testéről, vagy akár leenni egy ehető fehérneműt a másikról: a romantikus filmek alapján jó ötletnek tűnhet. Van azonban egy rossz hírünk: a vaginád egyáltalán nem örül ezeknek a cukros dolgoknak.

Tény, hogy egy hosszú kapcsolatban időről időre tenni kell azért, hogy a szexuális izgalom fennmaradjon, az erotikus boltok pedig széles palettán kínálják ehhez a vágyfokozó kellékeket. De azért ne dőljünk be minden szirupos, ragacsos hülyeségnek, mint Juli, aki be is vásárolt egy izgató holmiból, az ehető verzióból.

A férjemmel már egy ideje terveztük, hogy becsempészünk egy kis extra romantikát a gyermekneveléstől olykor fárasztó hétköznapjanikba. Meg is beszéltük a szüleimmel, hogy pénteken leadjuk náluk Rozit, a hároméves kislányunkat, mi pedig randizunk végre egyet: vacsorázunk, pezsgőzünk, utána bevetjük magunkat a hálószobába. Sajnos nem így történt...” – meséli Juli, aki annyira izgatottan készült az estére, hogy előző nap még egy szexboltba is elszaladt, ahol úgy döntött, vásárol magának egy ehető bugyit.

Nem bugyinak való

„Megtetszett a cukorkából készített alsónemű, gondoltam, jó kis móka lesz, amikor majd leeszi rólam a férjem. Még mielőtt lepasszoltuk volna Rozit, én már fel is vettem a furcsa bugyit, mert úgy voltam vele, hogy úgyis csak addig lesz rajtam, amíg a szüleimhez elvisszük a kislányomat, utána meg gyorsan lekerül rólam. Teljesen úgy nézett ki, mint egy igazi tanga, és úgy is illeszkedett, ahogyan egy bugyi. Elég tartósnak bizonyult ahhoz, hogy mozogjak benne, ezért úgy döntöttem, magamon hagyom, és amikor hazaérünk Tamás majd megszabadít tőle” – mesélt a tervekről. Az élet azonban közbeszólt.

Forró a helyzet délen

Már épp indultak volna a nagyszülőkhöz, amikor megcsörrent a telefon, és a vonal túlvégén Juli édesanyja sűrű elnézések közepette közölte, hogy sajnos mégsem tud vigyázni Rozira, mert csőtörés volt a házukban, és vízben úszik az egész lakás.

“Nem hittem a fülemnek, de akkor már az autóban ültünk, és úgy döntöttünk a férjemmel, hogy nem hagyjuk veszni a napot. Elmentünk a játszóházba, és amíg Rozi az ugrálóvárban szórakozott, addig mi Tamással egy kicsit lődörögtünk a plázában. Leültünk az egyik kávézóban, hogy megigyunk egy üdítőt, és csak akkor villant belém, hogy bizony a cukor-bugyi van rajtam... Éreztem ugyanis, hogy nagyon kellemetlen dolgok történnek a nadrágomban” – meséli Juli, majd nevetve hozzáteszi: “Teljesen elfelejtettem, hogy otthon felvettem az ehető randi-bugyimat. Ekkora viszont kezdett már kényelmetlen lenni, ami érthető, hiszen nem arra találták ki, hogy az ember lánya hosszú órákat korzózzon benne, ráadásul egy meleg őszi napon” – emlékszik vissza Juli, hozzátéve, hogy a kávézóban aztán megsúgta férjének, hogy kissé olvadozik rajta a bugyi, bár sajnos nem a vágytól, hanem azért, mert az cukorból van, úgyhogy ideje lesz hazamenniük. Nevetve mentek az játszóházba Roziért, de a történet ezzel még nem ért véget.

Másnap éreztem, hogy valami nem stimmel: kellemetlen, bűzös folyást tapasztaltam, és ekkor már tudtam, hogy megérkezett a jól ismert bakteriális vaginózis, amit nagy eséllyel a speciális bugyi idézett elő.”

Romantika helyett fertőzés

Juli rátapintott a lényegre, ugyanis vannak olyan tárgyak, holmik, édességek, amelyeket egyszerűen nem tanácsos a hüvelybe vagy annak a közelébe tenni, mert felboríthatják a hüvely mikrobiológiai egyensúlyát. És sajnos igen, néhány szexuális játékszer is megzavarhatja ezt az egyensúlyt. Ha azokat nem rendeltetésszerűen használjuk, kellemetlen dolgok alakulhatnak ki, a “szirupos” légyottból. Az Elit Daily cikke szerint egy nő például élesztőgomba-fertőzést kapott, mert hagyta, hogy a részeg barátja mogyoróvajat kenjen a hüvelyébe. “Rám feküdt, hogy eltüntesse belőlem a mogyoróvajat, de mindketten elaludtunk akció közben, én történetesen mogyoróvajjal a vaginámban” – mesélte a lapnak a bizarr esetet, amely emlékeztet Juli sztorijára. Utóbbi esetében azonban nem az ehető bugyi minőségével vagy eredeti céljával volt a gond, sokkal inkább azzal, hogy túl sokáig viselték, hiszen ez a darab leginkább arra való, hogy felvegyük, majd valaki kéjesen leeszegesse rólunk. Bár itt azért megjegyezzük, hogy a nőgyógyászok szerint inkább hanyagolni kéne az édességek használatát a szexuális kalandozások során. Juli ráadásul több órán keresztül viselte a cukorkákból összeállított alsóneműt, amely a testhő hatására szépen olvadni kezdett, és még ha csekély mennyiségben is, de némi cukor került a hüvelybe, ami megzavarta a kényes intim egyensúlyt. „Sajnos egyébként is igen érzékeny az intim zónám, ezért nekem külön vigyáznom kéne arra, hogy odalent minden higiénikus legyen” – mondja Juli, aki azóta csínján bánik az efféle újításokkal, és immár csak azt a szexjátékot veszi meg, amitől mindkettejüknek legfeljebb az idegvégződései olvadnak el, nem pedig olyasmit, ami szó szerint elolvad rajta.

Hirdetés

Egyedülálló összetétel, kettős védelem – bakteriális hüvelyfertőzés esetén

Az egyedülálló összetételű Vitagyn C hüvelykrém a tejsav és a prebiotikum mellett C-vitamint és ezüstöt is tartamaz, mellyel kettős védelmet biztosít bakteriális vaginózis esetén: helyreállítja és fenntartja a hüvely élettani pH-értékét, emellett elősegíti a természetes Lactobacillusok növekedését és gátolja a kórokozók szaporodását. Különösen hasznos kiújuló bakteriális vaginózis, valamint húgyúti infekció esetén, illetve antibiotikum-kúrát követően. A hüvelykrém pontosan és higiénikusan adagolható. Terhesség és szoptatás alatt is alkalmazható. 

webp_net-resizeimage_5.png

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogytudor.blog.hu/api/trackback/id/tr9816731958
süti beállítások módosítása