Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

5 szexi tipp esküvőre készülőknek

Szponzorált tartalom

2023. október 6. Kontent

gyt_blog_uz_2.jpg

Az esküvő az élet egyik legszebb és legemlékezetesebb pillanata, amikor két ember útja összefonódik, és elköteleződnek egymás mellett. Ezúttal olyan tippeket hoztunk, amelyek megóvhatnak benneteket az olyan fertőzésektől, amelyek az egész nászutat hazavághatják.

A nászutas betegség, más néven húgyhólyaggyulladás vagy cisztitisz gyakran előforduló probléma, különösen a nők körében. Ez annyit tesz, hogy a testi együttlét során a gáttájékról könnyen bejuthatnak baktériumok a húgycsőbe, onnan pedig a húgyhólyagba, ahol elszaporodva fertőzést okozhatnak. A hólyaghurut tünetei közé tartozik az alhasi fájdalom, az égő, csípő érzés vizelés közben és a gyakran visszatérő vizelési inger.

Mutatjuk, mire figyeljetek az esküvőtök idején vagy a romantikus nászút alatt, hogy a cisztitisz kellemetlen tünetei messzire elkerüljenek benneteket.

Nem jó ötlet az önmegtartóztatás

A hólyaghurut főleg a nőket érinti. Ma már a szüzesség rég nem velejárója az esküvőnek, az azonban még ma is előfordul, hogy a párok önmegtartóztatást gyakorolnak az egybekelés előtt. Ez a férfiaknál hosszú távon prosztatafájdalmakhoz, diszkomfortérzéshez vezethet (nem összetévesztendő a felfázással!), ezért a szakemberek hangsúlyozzák: fontos a rendszeres ejakuláció, amely segíthet a prosztata egészségének fenntartásában.

Minél kevesebb stressz, annál egészségesebb test

Bár az esküvő sok izgalommal, szervezéssel jár, a menyasszonyok lehetőleg próbálják meg minél inkább kivonni magukat a túl nagy stressz alól, ugyanis a stressz gyengítheti az immunrendszer működését, felboríthatja a hüvelyflóra egyensúlyát, ami elősegítheti a hüvelyben élő mikrobák – baktériumok vagy gombák – elszaporodását.

Megelőzheted, ha a stresszt megtanulod kezelni: egészségesen étkezel és rendszeresen sportolsz.

Veszélyes lehet a túlzott diéta, a koplalás

Tudjuk, hogy minden menyasszony szép szeretne lenni és a legjobb formáját hozni a fehér ruhában, de a koplalás és a gyors, drasztikus fogyókúrák káros hatással lehetnek az egészségre, beleértve az intim zóna megfelelő működését is.

Vizelettartogatás bulizás alatt és után

Ha az egész éjszakás bulizás során megfeledkezünk a rendszeres hólyagürítésről, az vizeletpangást eredményez, ami a baktériumok szaporodásának melegágya, és így könnyen húgyúti fertőzésekhez vezethet. A rendszeres vizeletürítéssel viszont nem csupán tehermentesítjük a hólyagot, hanem egyúttal ki is mossuk a baktériumokat a húgyutakból, ezáltal megakadályozzuk a megtelepedésüket.

Túl szoros ruha, műszálas fehérnemű

A nedves, meleg, levegőtlen környezet jó táptalaj a kórokozók elszaporodásához, ezért nagyon fontos tudni, hogy a túl szűk és műszálas fehérnemű miatt hüvelygomba és bakteriális fertőzés is kialakulhat. A pamut anyag a legjobb választás, mert légáteresztő és nedvszívó, így az ilyen anyagú fehérneműben nem fülled be az intim terület. Érdemes kerülni a szintetikus anyagokat és a szűk ruházatot, mert azok gátolják a levegő áramlását. Sajnos a legtöbb szexi fehérnemű az utóbbiak közé tartozik. Jobb, ha csak este bújsz bele, napközben pedig a kényelmesebb verziót használod az amúgy is szoros és meleg esküvői ruha alá.

A fent említett hibákat elkerülve megelőzhetjük az egészségügyi problémákat, és teljes mértékben élvezhetjük az új életet a párunkkal.

Hirdetés

Az Urzinol tabletta a húgyutak betegségeire évszázadok óta bevált gyógynövény, a medveszőlő levelének kivonatát tartalmazza. Az Urzinol hasznos segítség az egyszerű hólyaghurut korai tüneteinek – sürgető vizelési inger, illetve égő érzéssel járó hólyagürítés – enyhítésében. Mindez a medveszőlőlevélben található növényi összetevők igazolt antibakteriális, valamint gyulladáscsökkentő és enyhe vízhajtó hatásának köszönhető.urnizol_fokep-removebg-preview.png

Medveszőlőlevélkivonat-tartalmú, vény nélkül kapható hagyományos növényi gyógyszer

Fotó: Phytotec Hungária Bt.

        HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL. A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogytudor.blog.hu/api/trackback/id/tr818224453
süti beállítások módosítása