Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

13 tipp, hogy még jobb legyen a szerelmi életed

Szponzorált tartalom

2023. október 19. Kontent

uz_5_1.jpg

Nem számít a kor, a nemi identitás, mindenkinek jól jön egy kis segítség a hálószobában. Íme néhány izgi tipp, amelyekkel felturbózhatod a szerelmi életedet, úgy, hogy közben az egészségedet is megóvod. Csak kövesd a tanácsokat!

  1. Merj maszturbálni!
    Ne várd el a partneredtől, hogy gondolatolvasó legyen. Az önkielégítéssel való kísérletezés kulcsfontosságú ahhoz, hogy megismerd önmagad, és meg tudd fogalmazni, mi az, ami jólesik neked.
  2. Tanulj meg ellazulni!
    Nagyon lohasztó tud lenni, amikor szex közben teljesen máson pörög az agyunk: mit kéne még csinálni, milyen feladatok várnak ránk, vagy mit nem fejeztünk be a munkanap során. Jó hír, hogy a gondolatspirált meg lehet állítani! Érdemes olyan gyakorlatokat elsajátítani, amivel a jelenben tudsz maradni. Ebben fejlesztheted magad a jógával vagy a meditációval.
  3. Tanuld meg kifejezni a vágyaidat és igényeidet a partnerednek!
    A kommunikáció a teljes értékű szex elengedhetetlen összetevője, vagyis nincsenek rossz szeretők, csak rossz kommunikátorok. Ne szégyenlősködj! Mondd el a partnerednek, mit szeretsz és mit nem szeretsz az intimitás során – és semmiképpen se félj jelezni, ha valami jól vagy rosszul esik.
  4. Sportolj!
    A testmozgás endorfint és hormonokat szabadít fel, és segít ráhangolódni a testedre is. A rendszeres mozgás segíthet a vágy növelésében, különösen a nőknél, és nem mellesleg a szervezetünk egészséges működéséhez is elengedhetetlen.
  5. Ne feledd a lelki részt sem!
    A kapcsolatok érzelmi légköre nagy hatással lehet a szexuális életünkre. Ha a párkapcsolat mérgező vagy bármilyen módon negatív, az drámaian befolyásolja, hogyan érzed magad szex közben.
  6. Őrizd meg a kíváncsiságodat!
    Egy tanulmány szerint azok az emberek, akik kíváncsiak és nyitottak az új tapasztalatokra, általában magasabb szintű szexuális elégedettségről számolnak be. Légy nyitott az új ötletekre, és ne félj új dolgokat kipróbálni a partnereddel! De természetesen kizárólag a másik kedve miatt nem kell semmi olyat megtenni, amit nem szeretnél.
  7. Használd az érzékeidet!
    Azok az emberek, akik napi szinten kapcsolatban vannak az érzékeikkel és tudatosan élnek, magasabb szintű szexuális elégedettségről és önbecsülésről is beszámolnak. A tudatos életvitel lehet olyan egyszerű, mint a nap melegét érezni az arcodon vagy odafigyelni arra, hogy milyen íze van az ételnek. Ezek nem drasztikus változtatások a napi rutinodban, csak újra meg kell tanítani az elméd és a tested ráhangolódni az érzékeidre, amelyek az intimitás lényeges részét képezik.
  8. Fantáziálj!
    A szex közbeni fantáziálás felpezsdítheti a szexuális életedet. Sokan ódzkodnak tőle. Bűntudatot éreznek, hogy nem úgy vannak együtt a partnerükkel, mint ahogy azt gondolják, hogy kellene. Semmi baj nincs azzal, ha hagyod, hogy elkalandozzanak a gondolataid! A fantázia egyike azoknak az eszközöknek, amelyekkel izgalmasabbá teheted a szexuális életedet.
  9. Szánj időt az intimitásra!
    Unalmasnak vagy merevnek tűnhet, ha időt szánsz az intimitásra. Amikor azonban a párok időbeosztása nagyon eltérő vagy zsúfolt, háttérbe szorulhat a szex. Míg egyesek a spontán szexet tekintik az aranystandardnak, mások az ütemezett szexet eseményként kezelik, ezzel pedig prioritássá válik, nem pedig utólagos gondolattá.
  10. Aranyszabály
    Az egészségünk megőrzése legalább olyan fontos, mint az élvezet, vagyis fontos, hogy megfelelő gondossággal és higiéniával járjunk el a szexuális aktivitás során. Ha nőként szeretnéd elkerülni a kellemetlen hólyaghurutot, akkor például iktasd be a rutinodba, hogy pisilsz szex előtt és után! Ez nemcsak a kellemetlen balesetek elkerülését segíti elő, hanem a hólyaghurut megelőzésében is kulcsfontosságú szerepet játszik. Amikor pisilünk, a húgyutakban esetlegesen jelen lévő baktériumok kimosódnak, így csökken a fertőzés kockázata. A vizeletürítés segít megtisztítani a húgyutakat, ami nagyban hozzájárulhat a hólyaghurut elkerüléséhez.
  11. Védekezz!
    Ugye nem kell mondani, hogy a nem kívánt terhességet és a nemi betegséget jobb megelőzni? Erre pedig remek megoldás a gumióvszer, ami már számos fajtában létezik, és a mendemondákkal ellentétben egy jó óvszer nem vesz el a szexuális élvezetből.
  12. Ne feledd a tisztaságot!
    A higiénia az intim területeken alapvető fontosságú, a megfelelő ápoltság segít távol tartani a kórokozókat, és csökkenti a fertőzés esélyét. Ugyanakkor ne vidd túlzásba a tisztálkodást, kerüld a hüvelyzuhanyt és az irritáló szappanokat.
  13. Igyál sok vizet!
    A sok folyadék fogyasztása kulcsfontosságú a hólyaghurut megelőzésében, ugyanis a bőséges folyadékbevitel segít hígítani a vizeletet, és gyakrabban öblíti át a húgyutakat, így kevesebb időt hagy a baktériumoknak a szaporodásra. Válasszunk vizet vagy tiszta, cukrozatlan gyümölcslevet, esetleg a húgyúti egészséget támogató gyógyteákat.

Hirdetés

Az Urzinol tabletta a húgyutak betegségeire évszázadok óta bevált gyógynövény, a medveszőlő levelének kivonatát tartalmazza. Az Urzinol hasznos segítség az egyszerű hólyaghurut korai tüneteinek – sürgető vizelési inger, illetve égő érzéssel járó hólyagürítés – enyhítésében. Mindez a medveszőlőlevélben található növényi összetevők igazolt antibakteriális, valamint gyulladáscsökkentő hatásának köszönhető.urnizol_fokep-removebg-preview.png

Medveszőlőlevélkivonat-tartalmú, vény nélkül kapható hagyományos növényi gyógyszer

Fotó: Phytotec Hungária Bt.

        HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI GYÓGYSZER. A JAVALLATOKRA VALÓ ALKALMAZÁSA A RÉGÓTA FENNÁLLÓ HASZNÁLATON ALAPUL. A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogytudor.blog.hu/api/trackback/id/tr2918236197
süti beállítások módosítása